ARCPIRÍTÓ SZEMTELENSÉG! - DR. GÁL PÉTER MEGFENYEGETTE DR. BÉRCES RENÁTA BÍRÓNŐT!

 

Az önmaga zsidóságát rendre mindenhol hangoztató - ennek hangoztatásától előnyöket remélő - holokausztiparos: dr. Gál Péter korábban már írt egy nyílt levelet, amelyben a Fővárosi Törvényszéket - annak elnökét, illetve bíráit - náci kollaboránsnak tüntette fel.

Miután nem ijedtek meg tőle, és dr. Bérces Renáta bírónő egyértelműen tudatta vele, hogy nincs tovább: a zsidó maffiával való fenyegetőzése és a korábbi nyílt levelében foglaltak kapcsán ellene indult perben 2014. június 19-én 13:00-kor a Fővárosi Törvényszék II. emelet 43-as tárgyalójában nyilvános tárgyaláson - amire bárki beülhet hallgatóságként! - ítéletet kíván hozni, dr. Gál Péter most - 2014. május 14-én - újabb arcátlan fenyegetőzésbe kezdett:

Vélelmezzük, hogy a Törvényszék, és személy szerint dr. Bérces Renáta bírónő egyaránt krokodilkönnyeket fog hullajtani dr. Gál Péter bejelentését olvasva, de azért valahogy majd csak megbarátkoznak a gondolattal, hogy kénytelenek mostantól nélkülözni ennek a kiváló embernek a jelenlétét, és nem élvezhetik a jövőben, ahogy dr. Gál Péter "teljesíti a kötelességét" ebben a nagy múltú épületben: azaz fasisztázza, nácizza, köpködi a magyart, ahol éri.

Megítélésünk szerint egyébként a most már az övéi számára is terhessé vált holokausztiparos eme bejelentését olvasva az alperes társai is megkönnyebbülten sóhajtanak fel, mondván, hogy hála Istennek mostantól már nekik sem kell tovább hallgatniuk dr. Gál Péter otromba sületlenségeit, nem húzza tovább az ő drága idejüket sem.

Egyebekben érdemes kiemelni: most már nyíltan is összenőtt az, ami eddig is nyilvánvalóan összetartozott: megszületett a Gál-Regász frigy! dr. Gál Péter egyértelművé tette, hogy szövetkeztek dr. Regász Máriával. A szerkesztőnkkel szembeni együttműködésükön túlmenően ugyanakkor nyilván nem mindennapi küzdelem is várható kettejük között, hiszen nyilván egymás közt is folyik a számukra presztízskérdést jelentő verseny a "Hazánk legtehetségesebb hazudozója" megtisztelő kitüntetés kiérdemléséért.